Preveri ponudbo BLACK FRIDAY 2022 / NOVO obročni nakup - LEANPAY
0 Košarica
Dodano v košarico
  V košarici je toliko izdelkov:
  Imaš 1 izdelek v košarici
   Skupaj

   Kupec ima pravico do vračila blaga brez navedbe razloga za svojo odločitev (43. člen ZVPOT) v roku štirinajst (14) dni od datuma prevzema blaga. Pred začetkom postopka vračila kupljenega blaga mora kupec pisno obvestiti prodajalca na naslovu prodaja@ergoles.si.

   Ob vrnitvi blaga mora biti obvezno priložen tudi izpolnjen obrazec (OBRAZEC ZA VRAČILO/ZAMENJAVO  BLAGA) za vračilo blaga ter fotokopijo računa. Po vračilu se blago pregleda in oceni ali ustreza vsem kriterijem vračila izdelka. Nakazilo vrednosti kupljenega blaga (brez stroškov pošiljanja blaga do kupca, če so bili vključeni na računu) se nakaže na račun kupca, iz katerega je bil nakup opravljen.

   Najkasneje v roku petih (5) delovnih dni po prejemu in pregledu blaga bomo kupcu kupnino vrnili.

   Vrnjeno blago mora biti v prvotnem stanju – nepoškodovano, zapakirano v originalno embalažo, v nespremenjeni količini in brez sledu uporabe in obrabe.

   Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije kupec.

   Kupljeno blago, ki ga želite vrniti, se pošlje na spodnji naslov:

   ERGOLES d.o.o.

   Koprska ulica 56.

   Si - 1000 Ljubljana

   Slovenija

   (Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!)

    

   REKLAMACIJE

   V primeru reklamacije izdelka nas pisno obvestite na naslovu prodaja@ergoles.si.

   O postopka reševanja reklamacije vas bomo pisno obvestili najkasneje v roku petih (5) delovnih dni po prejemu obvestila o reklamaciji . Če ni dogovorjeno drugače, se vse reklamacije opravljajo na sedežu naše proizvodnje Ergoles d.o.o., Koprska ulica 56., si-1000 Ljubljana.