PREVERI PONUDBO Z BREZPLAČNO DOSTAVO
0 Košarica
Dodano v košarico
  V košarici je toliko izdelkov:
  Imaš 1 izdelek v košarici
   Skupaj

   Brezplačno podaljšanje garancije na 3 leta

   Na določene modele stolov je možno podaljšati garancijo iz 2 na 3 leta, pod pogojem, da kupec poda mnenje (FB, Google ali na spletni strani pod artikel) in se prijavi na novice. Po oddanem mnenju in prijavi na novice prejme kupec mail s potrdilom. Rok za podaljšanje brezplačne garancije je 30 dni od datuma nakupa, ki je naveden na računu.

   OBRAZEC ZA IZPOLNITEV GARANCIJE (na 3 ali 4 leta) - Povezava


   Modeli stolov z možnostjo podaljšanja garancije:

   Obsession, Enjoy, Marselus, Genidia, Dynamic XL, Dynamic, Dynamic Elegance, Dynamic Evolution, Fusion, Sonic, Baron, Baron s podporo, Orion Max, Vision, Twiggy, PureAir, Alia, Stanley, Ambasador, Comfort Sinhron, Comfort MPD, Ergoflex, President, Dynamic AirDynamic AIR v2.0Dynamic MeshDynamic Motion, Dynamic Classic, Sigma in klečalnik Ergonom.

     


    

   Plačljivo podaljšanje garancije na 4 leta

   S plačilom je možno na določene modele stolov podaljšati garancijo iz 2 na 4 leta. Plačljivo podaljšanje garancije je možno ob nakupu ali 30 dni od datuma nakupa, ki je naveden na računu.

   OBRAZEC ZA IZPOLNITEV GARANCIJE (na 3 ali 4 leta) - Povezava

    

   Za modele stolov: Obsession, Obsession V2.0, Ergohuman ULTRAEnjoy V2.0Enjoy ELITE V2.0, Enjoy ULTRAMarselusGenidia v mreži, Genidia v usnjuDynamic XLDynamicDynamic EleganceDynamic EvolutionFusionSonicBaronBaron s podporoOrion MaxVisionTwiggyPureAirAliaStanleyAmbasadorComfort SinhronComfort MPDErgoflexPresidentTwiggy PRO, Obsession VIP, Obsession Elite, Genidia Performance, AeroFlex FXAeroFlex MX , Zen

   Cena: 39,90 eur z DDV

   Kupi tu

    

   Za modele stolov: Dynamic AirDynamic Air MeshDynamic MotionDynamic ClassicDynamic AIR v2.0Sigma in klečalnik Ergonom, Beta MultiOrion, LuxBliss, Aria, Dixi, AeroFlex BX, Flow

   Cena: 29,90 eur z DDV
   Kupi tu

    

   Izključitve iz garancije

   Garancija ne krije poškodb, ki so nastale zaradi:

   • nepravilne ali malomarne rabe, vključno z zlorabo
   • nepooblaščenih posegov
   • mehanskih poškodb in preobremenitev
   • zunanjega udarca (padec ali udarec)
   • uporabe neoriginalnih delov
   • nepravilne montaže
   • redne obrabe (npr. vidne na blagu)
   • nerednega ali nepravilnega vzdrževanja
   • neupoštevanja navodil za uporabo
   • višje sile
    Garancija prav tako ne krije razstavljenih, delno razstavljenih ali z neoriginalnimi deli popravljeni stoli, ki so jih poskušale popraviti nepooblaščene osebe.

    

   Uveljavljanje garancije

   V primeru uveljavljanja podaljšane garancije mora kupec skupaj s stolom predložiti račun in potrdilo. Vse reklamacije in servisi se izvajajo v proizvodnih prostorih:

   Ergoles d.o.o., Koprska 56, 1000 Ljubljana

   Tel.: 01 423 23 21
   Mail: info@ergoles.si

   www.ergoles.si