PREVERI PONUDBO Z BREZPLAČNO DOSTAVO
0 Košarica
Dodano v košarico
  V košarici je toliko izdelkov:
  Imaš 1 izdelek v košarici
   Skupaj

   Z vami že od 1991

    

   V podjetju Ergoles našim kupcem nudimo:

   1. Strokovno in prijazno svetovanje pri izbiri pisarniških stolov, miz ter ostalega pisarniškega pohištva.

   2. Vse pisarniške stole ter ostalo pohištvo izdelujemo po naročilu oz. glede na želje naših kupcev. Kupcem se, če je le v naši moči, ob posebnih zahtevah tudi prilagajamo.

   3. Proizvajamo kvalitetne pisarniške stole vseh cenovnih razredov.

   4. V svojem programu ponujamo široko izbiro delovnih stolov, foteljev, računalniških stolov, konferenčnih stolov, plastičnih stolov za kuhinje, zunanjo uporabo ter pisarne, enosede ter dvosede, počivalnike, koše za smeti in papir, obešalnike, pisarniške mize, omare ter predalčnike.

   5. V prodajnem programu ponujamo široko paleto različnega blaga za vsak okus kot npr. Renna, microfibra, usnje, različne vrste mrež, itd.

   6. Podjetje Ergoles je zastopnik za več priznanih tujih podjetij kot so Parri Design (Italija), Pedrali (Italija), Okamura (Japonska), itd.

   7. Ponujamo hitre dobavne roke -- za stole po naročilu cca. 14-21 delovnih dni, nekateri modeli pisarniških stolov pa so tudi na zalogi in pripravljeni za takojšen prevzem.

   8. Nudimo kvalitetne po-prodajne storitve kot npr. popravila stolov, preoblačenje oz. tapeciranje stolov, rezervni deli za pisarniške stole itd.

    

   RAZSTAVNI SALON PISARNIŠKI STOLI IN GAMING STOLI

   ERGOLES RAZSTAVNI SALON STOLOV IN DVIŽNIH MIZ

   ERGOLES RAZSTAVNI SALON STOLOV IN DVIŽNIH MIZ

   NAJVEČJA IZBIRA PISARNIŠKIH, KONFERENČNIH STOLOV IN GAMING STOLOV V SLOVENIJI