PREVERI PONUDBO Z BREZPLAČNO DOSTAVO
0 Košarica
Dodano v košarico
  V košarici je toliko izdelkov:
  Imaš 1 izdelek v košarici
   Skupaj

   Ali je za menjavo pisarniških koles potrebno orodje?

   Za menjavo koles ne potrebujete orodja, saj so kolesa le nataknjena v podnožje. V primeru problemov, kot so zagozdenost koles uporabite izvijač ali kladivo.

   Zamenjava kolesa na stolu - video

   Katera kolesa so primerna za laminat, parket in druge občutljive talne obloge?

   Najbolj primerna so kolesa, ki so gumirana, saj preprečujejo nastanek poškodb na predelu tal, kjer stol uporabljate. Uporaba gumiranih koles je priporočljiva tudi na trdih podlagah (npr. ploščice), saj ne povzročajo hrupa in lepše tečejo po površini.

   Kakšna je lahko razlika med kolesi?

   Razlika so v velikosti kolesa (premer od 5 cm do 7,5 cm), velikosti obroča pri puši (povezava na tabelo) in materialu (pvc, gumirana ali silikonska). Pri vsakem modelu kolesa so priložene dimenzije, da lahko preverite in izberete pravilni model, ki bo ustrezal tistemu, kar iščete.

   Velika izbira koles za pisarniške stole

   Ali je na kolesih 11mm puša standardna?

   Najbolj uporabljena dimenzija je 11 mm, čeprav je lahko tudi manjšega ali večjega premera. Pri vseh naših pisarniških stolih uporabljamo puše premera 11 mm.

   velika gumirana kolesa za pisarniške stole

   V čem se Roller kolesa razlikujejo od ostalih koles?

   Roller kolesa se razlikujejo od standardnih koles po atraktivnem videzu, po sestavi in večji nosilnosti (30 kg / kolo). Narejena so iz kovinskega ogrodja, samo kolo pa je iz silikona premera 7,5 cm. S svojo velikostjo in obliko so primerna za vse podlage in nudijo izjemno enostavno in lahkotno premikanje.

   velika silikonska roller kolesa za stole