PREVERI PONUDBO Z BREZPLAČNO DOSTAVO
0 Košarica
Dodano v košarico
  V košarici je toliko izdelkov:
  Imaš 1 izdelek v košarici
   Skupaj

   Ergoles d.o.o. hrani in obdeluje vaše osebne podatke v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št.163/22, ZVOP-2).

   Ta pravilnik varstva osebnih podatkov določa pogoje in navodila o osebno določljivih podatkih »Personally Identifiable Information", v nadaljevanju PII, ki se zbirajo preko spletnih strani ergoles.si. Kot je opisano v zakonodaji o varstvu zasebnosti in varnosti podatkov, je PII podatek, ki se lahko uporablja samostojno ali z drugimi podatki za identifikacijo, kontaktiranje ali iskanje posamezne osebe ali za identifikacijo posameznika.

   Prosimo, natančno preberite našo politiko o zasebnosti, da boste lahko jasno razumeli, kako zbiramo, uporabljamo, zaščitimo ali drugače obdelujemo vaše osebne podatke in kakšne pravice imate vi, ki nam zaupate svoje osebne podatke.

   Katere osebne podatke zbiramo?

   Glavni cilj zbiranja podatkov je, da vam zagotovimo prijazno, prilagojeno in učinkovito uporabniško izkušnjo. Zbiramo naslednje vrste podatkov:

   Prostovoljno posredovani podatki

   Ergoles d.o.o. zbira vaše osebne podatke, ko obiščete spletne strani podjetja. Od uporabnikov spletnih strani zbiramo osebne podatke kot so ime in priimek in e-poštni naslov, naslov za dostavo, ki so nam v pomoč pri zagotavljanju naših storitev. Podatki, ki nam jih posredujete, bodo shranjeni kot zapis o vaši interakciji z našo spletno stranjo.

   Podatki, ki se generirajo avtomatsko

   Ko obiščete našo spletno stran, Ergoles d.o.o. zbira naslove vašega internetnega protokola (»IP«), z namenom pridobivanja ne-osebnih podatkov o obiskanosti spletnih strani. Ta podatek se agregira s podatki ostalih obiskovalcev spletnih strani. Poleg tega Ergoles d.o.o. samodejno prejme in hrani določene podatke o obiskanosti spletnih strani, vključno z vašim IP naslovom, piškotkih in vašimi interakcijami na spletnem mestu. Ergoles d.o.o. te podatke uporablja zgolj za diagnosticiranje tehničnih težav, analiziranje trendov in za namen tehničnega upravljanja spletnih strani.

   Kdaj zbiramo podatke?

   Podatke zbiramo, ko se naročite na e-novice (newsletter), izpolnite spletni obrazec ali nas kontaktirate preko spletne strani.

   Kako uporabljamo vaše podatke?

   Podatke, ki jih zberemo od vas ko se prijavite na naše e-novice, izpolnite obrazec ali se odzovete na naše tržne aktivnosti, brskate po spletnih straneh ali opravite nalup, uporabimo na naslednje načine:

   • Za izboljšanje delovanja naše spletne strani,
   • Da vam lahko omogočimo naročilo in dostavo naročenih izdelkov,
   • Da bi vam omogočili boljšo podporo pri odzivanju na vaše zahteve,
   • Za namene pošiljanja e-novic (newsletter),
   • Za namene ostale korespodence z vami (pogovori v živo, po e-pošti ali po telefonu),
   • Za pošiljanje ponudbe za katero prosite preko obrazca.

   Čas hranjenja osebnih podatkov

   Osebne podatke bomo hranili tako dolgo, kot je zakonsko dovoljeno in potrebno za zgoraj opisane namene.

   Prenos osebnih podatkov

   Osebni podatki se lahko prenesejo znotraj podjetja Ergoles d.o.o.. Za obdelavo osebnih podatkov v imenu podjetja Ergoles d.o.o. se lahko uporabijo pooblaščeni tretji ponudniki storitev glede na poslovne potrebe družbe Ergoles d.o.o. Osebni podatki se lahko prenesejo v države izven EU. Takšni prenosi se izvajajo v skladu z direktivo EC o varstvu podatkov in nacionalno zakonodajo o osebnih podatkih, ki izvaja direktivo. S strinjanjem s to politiko o varstvu osebnih podatkov se strinjate s prenosom, shranjevanjem in obdelavo osebnih podatkov, kot je opisano zgoraj. Ergoles d.o.o. bo sprejela vse potrebne ukrepe za zagotovitev, da se vaši podatki obravnavajo varno in v skladu s to izjavo o zasebnosti. Ergoles d.o.o. si pridržuje pravico do prenosa osebnih podatkov, kadar to zahtevajo obvezni zakoni ali pooblaščeni organi. Ergoles d.o.o. lahko tretjim strankam zagotovi skupne statistične podatke o svojih strankah, prometu in drugih povezanih podatkih o spletni strani, vendar ti statistični podatki ne vsebujejo osebnih podatkov.

   Vaše pravice

   Pravico imate vedeti, katere osebne podatke hranimo. Če želite preveriti točnost osebnih podatkov, povezanih z vami, se obrnite na nas. Na vašo zahtevo bo Ergoles d.o.o. popravila ali izbrisala vse nepopolne, netočne ali zastarele osebne podatke. Konktaktirajte nas na naslov info@ergoles.si. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov lahko prekličete tako, da nam pošljete sporočilo na e-naslov info@ergoles.si. Ker je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna, da vam lahko ponudimo naše storitve, lahko preklic vašega soglasja povzroči, da vam ne moremo zagotoviti nekaterih ali vseh storitev.

   Piškotki

   Ko obiščete našo spletno stran, uporabljamo samo piškotke za Google Analytics za statistiko obiska spletne strani.

   Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest in storitev, ki ponujajo piškotke, ki so zunaj našega nadzora in jih ta izjava o zasebnosti ne pokriva. Preglejte vse pravilnike o zasebnosti, storitve in aplikacije, ki jih najdete na teh spletnih mestih, da bi razumeli, kako se lahko zbirajo in uporabljajo vaši podatki na teh spletnih straneh.

   E-mail marketing

   Vaš e-poštni naslov lahko uporabite za pošiljanje elektronskih sporočil. Odjavite se lahko preko funkcije odjave v e-poštnih sporočilih, ki vam jih pošiljamo. Ergoles d.o.o. uporablja ponudnike drugih ponudnikov za prikazovanje oglasov v imenu Ergoles d.o.o. preko interneta. Ti ponudniki storitev morda uporabljajo piškotke za zbiranje informacij o vaših obiskih na naši spletni strani, da bi prikazovali oglase, medtem ko obiskujete druga spletna mesta; teh podatkov ni mogoče uporabiti za identifikacijo posameznika. Takšni podatki so anonimni; zbira pa se lahko vaš IP naslov.

   Ponovno trženje

   Ergoles d.o.o. uporablja tudi piškotke za sledenje trženju tretje stranke, vključno z Google Adwords piškotki za sledenje. To nam omogoča, da ponudimo posebne ponudbe in še naprej tržimo naše storitve tistim, ki so pokazali zanimanje za naše storitve. Spoštujemo vašo zasebnost in ne zbiramo nobenih prepoznavnih podatkov z uporabo Googlovega ali katerega koli drugega sistema za ponovno trženje tretjih oseb.

   Spletna analitika

   Ta spletna stran uporablja storitve, kot so storitev Google Analytics in druge storitve spletne analitike, ki jo zagotavlja Google Inc. Podatke, ki jih piškotki zbirajo o vaši uporabi spletne strani (vključno z vašim naslovom IP), bodo posredovani Googlu in drugim ponudnikom storitev analize spletnih storitev in shranjeni v imenu družbe Ergoles d.o.o.. Ergoles d.o.o. uporablja analitiko spletnega mesta za ovrednotenje uporabe spletnega mesta, zbiranje poročil o dejavnosti spletnega mesta za operaterje spletnih strani in zagotavljanje drugih storitev v zvezi z dejavnostmi spletnega mesta in uporabo interneta.

   Druge storitve tretjih oseb

   Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest in gumbov za skupno rabo (kot so Instagram ali Facebook), ki ne delujejo v imenu Ergoles d.o.o.. Tovrstni ponudniki spletnih mest, storitev ali aplikacij lahko svoje uporabniške piškotke namestijo na računalnike uporabnikov, zbirajo podatke ali zahtevajo osebne podatke. Izdajatelji takšnih piškotkov tretjih oseb imajo svoje stroge pravilnike o zasebnosti.

   Kako onemogočite piškotke?

   Piškotke lahko blokirate tako, da v brskalniku nastavite nastavitev, ki vam omogoča, da zavrnete sprejemanje piškotkov. Če izberete to nastavitev, morda ne boste mogli dostopati do določenih delov spletnega mesta. Če ne nastavite nastavitve brskalnika, da bo zavrnil piškotke, bo Ergoles d.o.o. izdala piškotke, ko boste dostopali do naše spletne strani.

   Upravljalec

   Uradno ime podjetja: Ergoles d.o.o. 
   Sedež podjetjaTbilisijska ulica 57, 1000 Ljubljana, Slovenija 
   Odgovorna oseba v podjetju: Horvat Žiga, direktor družbe 
   Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO): Horvat Žiga
   Kontaktni podatki DPO: ziga.horvat@ergoles.si