🚛 PREVERI PONUDBO Z BREZPLAČNO DOSTAVO 🚛
0 Košarica
Dodano v košarico
  V košarici je toliko izdelkov:
  Imaš 1 izdelek v košarici
   Skupaj

   News

   DODATEN NAGIB NAPREJ

   Funkcija, ki jo imajo le redki stoli in je primerna za vse tiste, ki si želijo podporo tudi v pokončnem položaju. S to izjemno lastnostjo bo vaše udobje popolno ne glede na to v katerem položaju sedenja se nahajate. 

   Aktivacija nagiba naslona naprej in nastavitev sile nagiba vam omogoča doseganje optimalnega aktivnega sedenja. S to napredno lastnostjo boste dosegli ergonomsko izkušnjo, ki ustreza najvišjim standardom zdravega sedenja.

   Z uporabo funkcije dodatnega nagiba naprej boste postavili ergonomijo na najvišjo raven.

   Izberi svoj model stola...

   dodaten nagib naslona naprej

    

   5D ROČNA OPIRALA

   Napredna 5D ročna opirala predstavljajo inovacijo brez primere saj s svojo izjemno prilagodljivostjo presegajo vse dosedanje standarde. Njihova inovativna oblika in nastavitvene zmožnosti omogočajo popolno prilagajanje po višini, globini, širini, kotu in naklonu.

   Podporna blazinica je izdelana iz mehke gume, ki ne le zagotavlja udobje temveč tudi vrhunski občutek kvalitete. S temi naprednimi 5D ročnimi opirali boste doživeli novo dimenzijo prilagodljivosti in udobja.

   Izberi svoj model stola...

   5D NASTAVLJIVA IN KVALITETNA ROČNA OPIRALA PISARNIŠKEGA STOLA

    

   NAPREDNA VEČCONSKA MREŽA

   Predstavljamo Quantum 4.0, izpopolnjeno večconsko mrežo, ki prinaša individualno podporo tam, kjer jo najbolj potrebujete. Uporabljamo jo pri naših najnovejših modelih pisarniških stolov. Več conska mreža zagotavlja neprekosljivo udobje, zračnost in visoko kakovost ter dolgotrajno življenjsko dobo. Quantum 4.0 predstavlja vrhunec ergonomije, kjer se vaše udobje ne konča le pri besedah, temveč postane resničnost.

   Izberi svoj model stola...

   napredna večconska mreža individualne podproe na pisarniškem stolu enjoy

    

   KLASIČEN GAMING STOL VS ENJOY ULTRA

   Klasični gaming stoli pogosto ne sledijo naprednim ergonomskim smernicam, ki jih običajno najdemo pri boljših ergonomskih pisarniških stolih. Težave pri tovrstnih stolih se pojavijo že v sami kvaliteti izdelave, slabo ergonomskih oblikovanih naslonih, pri izbiri nekvalitetnih materialov ter omejenih nastavitvah stola. Običajni gaming stoli so priljubljeni predvsem pri mlajši populaciji, ki pa še ni razvila potrebnih ergonomskih kriterijev ali pa se (še ni!) soočila s takšnimi in drugačnimi zdravstvenimi posledicami zaradi dolgotrajnega nepravilnega sedenja.

   A ker presedijo veliko časa je prav, da že sedaj uporabljajo nekaj, kar ponuja ergonomsko sedenje! Zato vam s ponosom predstavljamo novi model Enjoy ULTRA - pisarniški stol v gaming različici, ki se kaže kot izjemno dobra alternativa.

   Nudi vse najnovejše rešitve kot so: izjemna ergonomija, nastavitve posameznih elemetov, ultra udobje, zračnost in kakovostno izdelavo!

   Več informacij: Stol Enjoy ULTRA

   Predhodnik stola Enjoy Ultra: Enjoy

    

   primerjava gaming stolov

    

   gaming stol enjoy ultra

   Najboljši gaming stol enjoy ultra

   kvaliteten gaming stol enjoy ultra