NOVO obročni nakup - LEANPAY/ Brezplačno podaljšanje garancije
0 Košarica
Dodano v košarico
  V košarici je toliko izdelkov:
  Imaš 1 izdelek v košarici
   Skupaj

   News

   Obsession v2.0 in Obsession ELITE v2.0 - Razlika?

    

   Stol Obsession Elite v2.0 predstavlja napredno nadgradnjo stola Obsession v2.0, saj ima dodatno funkcijo brezžičnega upravljanja. Z naprednim električnim brezžičnim krmiljenjem lahko enostavno prilagajate višino in naklon stola. 

   Izberite stol Obsession Elite v2.0 in se prepustite udobju na najvišji ravni.

    

   Napredna več conska mreža za udobno sedenje


    

   - Pisarniški stol Enjoy v2.0

   - Pisarniški stol Obsession v2.0

    

   Nova mreža za stol je ena izmed ključnih izboljšav, ki je opremljena s samostojnimi conami individualne podpore. Ta inovativna mreža je posebej zasnovana za zagotavljanje udobja in optimalne ergonomije med sedenjem.

   Mreža se prilagaja edinstvenim oblikam telesa vsakega posameznika, kar omogoča popolno podporo v vseh ključnih predelih. Ne glede na vašo težo, višino ali telesno postavo, bo nova mreža zagotovila ustrezno podporo hrbtu, ledvenemu delu, bokom in ramenom. To je ključnega pomena za ohranjanje pravilne drže in zmanjšanje napetosti mišic ter bolečin v teh predelih.

   Poleg tega nova mreža omogoča tudi dobro prezračevanje med sedenjem. S svojo zračno strukturo in odprtim dizajnom omogoča kroženje zraka skozi material, kar ohranja svežino in preprečuje zadrževanje toplote in neprijetno potenje. To je še posebej koristno v daljših obdobjih sedenja, saj pomaga ohranjati udobje in suhost.

   Nova mreža je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in dolgo življenjsko dobo. Njena odpornost na obrabo omogoča dolgotrajno uporabo brez izgube svojih ergonomskih lastnosti. Poleg tega je mreža enostavna za čiščenje in vzdrževanje, saj se lahko preprosto obriše ali posesa.

   Če želite vrhunsko udobje med sedenjem in si zagotoviti ustrezno podporo za vaše telo, je nova mreža za stol odlična izbira. S svojo inovativno zasnovo bo poskrbela za vaše udobje, zdravo držo in produktivnost v pisarni ali domačem okolju.

    

    

   Prednosti novega pisarniškega stola Enjoy v2.0

    

   NAJBOLJŠI PISARNIŠKI STOL V MREŽI

   Predstavljamo vam novi pisarniški stol Enjoy v2.0, ki je bil izboljšan na več načinov, da vam zagotovi optimalno udobje in funkcionalnost.

    

   1. Napredna več conska prilagodljiva mreža

   Ena izmed ključnih izboljšav je nova mreža, ki je opremljena z 8 samostojnimi conami individualne podpore. Ta inovativna mreža se prilagaja vašemu telesu in zagotavlja popolno podporo v vseh ključnih predelih.

    

   2. Velikost stola 

   Stol je bil prilagojen tudi po velikosti. Sedaj ima večji sedež po dolžini in širini, kar omogoča še večje udobje med sedenjem. Prav tako smo povečali naslon po višini in širini, kar naredi stol primeren tudi za višje osebe.

    

   3. Nevidna nastavljiva ledvena opora

   Da bi zagotovili ustrezno podporo ledvenemu predelu, smo dodali nastavljivo ledveno oporo. Ta funkcija vam omogoča, da prilagodite oporo glede na svoje potrebe in s tem zmanjšate pritisk na hrbtenico. 

    

   4. Sedaj tudi za višje osebe

   Naslon je bil izboljšan z višjim hodom po višini, kar vam omogoča, da nastavite naslon v želeni položaj glede na vaše preference in potrebe. Poleg tega smo povečali tudi vzglavnik, ki sedaj zagotavlja večjo podporo in udobje za vaš vrat in glavo.

    

   5. Mehka in 3D nastavljiva ročna opirala

   Stol je opremljen tudi z 3D ročnimi opiralci, ki so nastavljivi po višini, širini in globini. Ta funkcija vam omogoča, da prilagodite rocna opirala tako, da se popolnoma prilegajo vašim rokam in zagotavljajo udoben položaj med delom ali sprostitvijo.

    

   6. Premikaj se v tišini

   Da bi zmanjšali hrup med premikanjem stola, smo dodali gumirana kolesa s kovinsko in gumirano varovalko. Tako se lahko premikate po prostoru brez nepotrebnega hrupa in motenja.

    

   7. Izberi barvo ogrodja

   Enjoy v2.0 ima moderno ogrodje v sivi ali črni barvi, kar se odlično poda k različnim slogom notranje opreme.

    

   8. Pripravljen na recikliranje

   Poleg tega smo pri izdelavi stola upoštevali tudi okolje, saj je izdelan z možnostjo 97% reciklaže. S tem prispevamo k ohranjanju naravnih virov in skrbimo za okolje.

    

    

   Navodila za uporabo stolov

   Navodila za uporabo - stol Sonic
   š
   ž
   Navodila za uporabo - stol Sigma
   ž
   z
   Navodila za uporabo - stol Orion
   z
   z
   Navodila za uporabo - stol Enjoy
   z
   z
   Navodila za uporabo - stol Dynamic
   z