PREVERI PONUDBO Z BREZPLAČNO DOSTAVO
0 Košarica
Dodano v košarico
  V košarici je toliko izdelkov:
  Imaš 1 izdelek v košarici
   Skupaj

   Servis in vzdrževanje stolov?

   Za vse artikle kupljene v našem podjetju tudi po preteku garancije nudimo servisne storitve kot npr. menjava plinskega dvižnika, mehanizma, ponovno oblazinjenje obrabljenih sedišč v blago po vaši izbiri, menjava koles, krakov…

   Povezava na servis

   Kateri stol priporočate?

   Izbira optimalnega stola ni vedno enostavna naloga. Ljudje smo različni, tako pri delovnih navadah kot po telesnih dimenzijah. Prav tako so različni pisarniški stoli.

   Eno od poglavitnih vprašanj, ki si ga morate zastaviti je, koliko časa boste pisarniški stol uporabljali - je to samo za kratek čas oz. občasno delo ali boste sedeli  6-8 ur dnevno ali več? 

   Če je stol namenjen samo za občasno uporabo, potem je večina stolov primernih, za večurno sedenje pa je potrebno malo več razmisleka in predvsem upoštevati nekatere razlike med posameznimi modeli.

   Poglavitne razlike, ki jih je treba pred nakupom upoštevati:

   • Potrebujete globlje ali krajše sedišče – odvisno od vaše velikosti oz. dolžine nog 
   • Višjo ali nižjo ledveno oporo naslona – odvisno od vaše velikosti & osebnih preferenc
   • Bolj ali manj poudarjeno ledveno oporo – odvisno od osebnih preferenc 
   • Mehkejšo ali bolj trdo oblazinjenje - odvisno od osebnih preferenc 
   • Potrebujete ročna opirala – imate roke med delom naslonjene na mizo ali na ročna opirala
   • Potrebujete vzglavnik za podporo glave / vratu?
   • Bi raje sedeli na pisarniškem stolu, ki je oblazinjen v mrežasto blago (večja zračnost) ali v blago/usnje, ki nudi drugačen občutek pri sedenju?
   • Višji ali nižji plinski dvižnik – odvisno od vaše velikosti oz. dolžine nog 

   Naš generalni nasvet je vedno isti – kot pri kupovanju oblek je tudi pri izbiri pisarniškega stola le-te pred nakupom (vedno!) potrebno preizkusiti.

   V našem razstaven salonu imamo vse modele na voljo za testiranje, čez celotni postopek vas vodimo z individualnem pristopom ter pomagamo z nasveti glede ergonomije, funkcionalnosti in primernosti glede na vaše specifične želje in potrebe.

   Tako boste najlažje in najhitreje skozi način eliminacije prišli do dveh ali treh modelov, ki vam najbolj ustrezajo, potem pa se lahko na podlagi cene, izgleda in udobja odločili, kateri je pravi za vas. 

   Preveri ponudbo pisarniških stolov

   Kakšna je razlika med otroškim in navadnim stolom?

   Ena od pomembnih stvari pri izbiri otroškega stola (od cca. 4 do cca. 12 let) je globina sedežnega dela. Sedišče namreč ne sme biti (pre)globoko!

   Otrok mora sedeti tako, da se njegov hrbet vedno dotika naslona oz. da mu le-ta nudi podporo hrbta, noge pa morajo biti v kolenskem pregibu pod kotom cca. 90*, pomembno pa je tudi to, da je plinski dvižnik čim nižji, tako da se s podplati v celoti dotika tal. Če ne gre drugače, se lahko uporabi tudi podnožnik za noge. (link)  

   Dodatna (priporočljiva) možnost je tudi drsna plošča sedežnega dela, saj lahko na ta način podaljšate dobo oz. uporabnost pisarniškega stola, ki ga otrok uporablja tekom rasti.

   Primer stola z drsno ploščo

   Otroški stoli

   Je stol že sestavljen?

   Pri določenih modelih vam ponujamo obe možnosti, tako da se lahko pred nakupom odločite sami. Če so stoli nesestavljeni, vam ob nakupu avtomatično priznamo 5% popust.

   Praviloma je montaža nesestavljenega stola enostavna, pri nakupu dobite pisna navodila ter potrebno orodje, poleg tega pa imate na naši spletni strani tudi video navodila.

   Kako je z dostavo?

   Pri pošiljanje po pošti so stoli praviloma nesestavljeni. Sestavljane stole pošiljamo le po dogovoru, saj je pošiljanje bolj zahtevno (in dražje) zaradi velikosti samega paketa. V primeru večjega nakupa vam stole dostavimo mi in so praviloma že sestavljeni.

   Imate pisarniški stol z gibljivim sedežem?

   V našem prodajnem programu imamo tudi takšen pisarniški stol in sicer model Dynamic MOTION. Pod sedežnim delom ima vgrajen dodaten gibljiv mehanizem, ki omogoča rahlo premikanje sedeža v vse smeri, daje občutek večje mehkobe pri sedenju, pri tem pa še vedno omogoča stabilno sedenje.

   Pisarniški stol z gibljivim sedežom - Dynamic Motion

   Ali lahko stol pred nakupom preizkusim?

   V našem razstaven salonu imamo vse modele na voljo za testiranje, čez celotni postopek vas vodimo z individualnem pristopom ter pomagamo z nasveti glede ergonomije, funkcionalnosti in primernosti glede na vaše specifične želje in potrebe.

   Razstavni salon se nahaja na naslovu Tbilisijska 57, si-1000 Ljubljana (Vič) 

   Kje se nahajamo

   Kakšni so ergonomski pisarniški stoli?

   Ergonomski pisarniški stoli so stoli, ki zagotavljajo udobno večurno sedenje brez bolečin. Uporabniku zagotavlja optimalen oprijem celotnega telesa ter preprečujejo oz. zmanjšuje možnost nepravilnega sedenje, imamo možnost regulacije posameznih elementov kot npr. višino naslona, dodatno nastavljivo ledveno oporo, nastavljiv vzglavnik, drsno ploščo sedežnega dela, poudarjen ledveni del naslona, v celoti ergonomsko oblikovan naslon ter nastavljiva ročna opirala.

   Ali si lahko sam izberem tip blaga, usnja, mreže in barvo?

   Da, večino stolov izdelujemo po naročilu, nekateri modeli pa so omejeni na določene barve oz. tip materiala.

   Vse barvne karte imate na ogled v našem razstavnem salonu. Ponujamo vam preko 20 različnih tipov blaga, usnja, umetnega usnja, mikrofibre ter tekstilni mrež. Vsak tip blaga ima med 10-30 različnih barvnih odtenkov.

   Barve blaga in usnja

   Imam svoje blago, ga lahko uporabite pri izdelavi stola?

   Da, v kolikor je blago, usnje ali mreža primerna (odvisno od debeline, trdote, elastičnosti), vam lahko stol izdelamo v vašem blagu.

   Razlika med kvalitetnim in nekvalitetnim stolom?

   Razlike so po navadi skrite očem kupcev, ki se na pisarniške stole ne spoznajo, vidijo pa seveda razlike v ceni in ne vedo, zakaj je ''isti'' stol pri enem ali drugem proizvajalcu/dobavitelju dražji.

   Glavne razlike so naslednje:

   • Kvaliteta plastičnih komponent - npr. pvc podnožje, pokrovi sedežev, naslonov, ročna opirala.  Se bo plastičen krak zlomil po enem, dveh letih uporabe ali pa bo zdržal čez celotno obdobje uporabe?
   • Oblazinjenje – koliko ciklov obrabe ima blago – 30.000 (malo), 50.000 (povprečno) ali 100.000 ciklov (veliko) – bo obraba blaga vidna že po enem letu ali po petih, šestih, desetih letih uporabe?
   • Kako kvaliteten je mehanizem? Se zatika, ne blokira v željeni poziciji ali teče gladko in enostavno?
   • Kako kvalitetna je pena na sedišču in naslonu? Boste imeli že po enem letu občutek, da sedite na lesenem sedežu ali bo občutek sedenja prijeten še po letih uporabe?
   • Plinski dvižnik – se sedišče spušča med sedenjem ali stol sam dviga, medtem ko ne sedite na stolu? Boste plinski dvižnik menjali po enem letu ali po desetih letih?
   • So površine ročnih blazinic mehke (poliuretanske) ali trde plastične?
   • So kolesa gumirana (ne puščajo sledi na parketu in so tiha) ali plastična (puščajo sledi in lahko poškodujejo parket ter so glasna)
   • Kakšna je garancija stola, vam prodajalec nudi servis tudi po izteku garancije?

   Kot pri vseh drugih stvareh je po navadi najcenejši nakup dolgoročno tudi najdražji.

   Dobavni roki pisarniških in ostalih stolov?

   V kolikor je stol na zalogi je dobavni rok od 1 do 3 dni. Stole, ki so narejeni po naročilu, lahko pričakujete v roku 10-14 dni.

   Kako je s prevzemom stolov?

   Vsi prevzemi se izvajajo na naslovu naše proizvodnje/skladišča - Koprska 56, si-1000 Ljubljana (cca. 300m od našega razstavnega salona) med Pon. – Pet. /  8:00 - 16:00 uro.

   Po predhodnem dogovoru lahko naročeno blago prevzamete tudi med 16:00 in 18:00 uro (Pon. –  Čet.) v našem razstavnem salonu na naslovu Koprska 57, si-1000 Ljubljana.

   Kontakt