Potrebujete dodatno pomoč: (01) 423 23 21 | Stole dostavi Pošta Slovenije | Z vami že 30 let!

Kako izbrati električno dvižno mizo?

Večurno neprekinjeno sedenje je za telo naporno, predvsem hrbtenico ter sklepe. Prvi pogoj za preprečitev neljubih bolečin je seveda kvaliteten ergonomski pisarniški stol, vendar je kljub temu vsekakor priporočljivo, da se vsako uro vstane in vsaj malo razgiba, da telesne mišice pretegnemo, aktiviramo in prekrvavimo.

Prav zato smo v našo ponudbo dodali dvižne mize, katere so nastavljive po višini. Na ta način lahko tekom delovnika svoje delo opravljate izmenoma sede ali stoje ter obenem skrbite za boljše psiho-fizično počutje. Dvižna miza je pomemben dodatek k konceptu sodobne ergonomske pisarne.

Dvižna miza ima v obeh nosilnih nogah motor, ki s preprostim pritiskom na krmilni gumb dvigne ali spusti mizno površino na želeno pozicijo, ki vam najbolj ustreza.

Vsi električni kabli so varno spravljeni v nosilno pregrado pod mizo, da ne ovirajo uporabnika ali same mize pri spreminjanju višine. Na spodnjo stran mizne plošče je pritrjen tudi nastavljiv nosilec, kamor postavimo ohišje računalnika, da se premika skupaj z mizo.

Razpon višine mizne plošče sega od 65 cm pa vse do 124 cm, dodatno pa lahko v spomin shranite do štiri predhodno določene pozicije, katere enostavno prikličete nazaj s pritiskom na gumb s to določeno višino.

KLIKNI NA POVEZAVO: Izberi svojo dvižno mizi

 

električna dvižna pisalna miza

pisarniška dvižna miza

KATALOG - DVIŽNA MIZA UP

DVIŽNO MIZO LAHKO PREIZKUSITE V NAŠEM RAZSTAVNEM SALONU NA TBILISIJSKI 57, 1000 LJUBLJANA!

KLIKNI NA POVEZAVO IN NAS OBIŠČI! KOLIKO SEM ODDALJEN

- 360° ogled salona - KLIKNI NA POVEZAVO