Pisarniški stoli in pohištvo Ergoles z vami že več kot 28 let!  
  • info@ergoles.si  |
  • Tel: 01 423 23 21  |
  • Fax: 01 423 55 70

Dvižna pisalna miza (SEDIM & STOJIM)

 

 

CENA: od 671 eur z DDV

Več informacij - DVIŽNA MIZA

KATALOG - DVIŽNE MIZE

VIDEO

Večurno neprekinjeno sedenje je za telo naporno, predvsem hrbtenico ter sklepe. Prvi pogoj za preprečitev neljubih bolečin je seveda kvaliteten ergonomski pisarniški stol (npr. Dynamic – povezava), vendar je kljub temu vsekakor priporočljivo, da se vsako uro vstane in vsaj malo razgiba, da telesne mišice pretegnemo, aktiviramo in prekrvavimo.

Prav zato smo v našo ponudbo dodali dvižne mize, katere so nastavljive po višini. Na ta način lahko tekom delovnika svoje delo opravljate izmenoma sede ali stoje ter obenem skrbite za boljše psiho-fizično počutje. Dvižna miza je pomemben dodatek k konceptu sodobne ergonomske pisarne.

Miza iz serije ''Sedim & Stojim'' ima v obeh nosilnih nogah motor, ki s preprostim pritiskom na krmilni gumb dvigne ali spusti mizno površino na želeno pozicijo, ki vam najbolj ustreza.

Vsi električni kabli so varno spravljeni v nosilno pregrado pod mizo, da ne ovirajo uporabnika ali same mize pri spreminjanju višine. Na spodnjo stran mizne plošče je pritrjen tudi nastavljiv nosilec, kamor postavimo ohišje računalnika, da se premika skupaj z mizo.

Razpon višine mizne plošče sega od 60 cm pa vse do 124 cm, dodatno pa lahko v spomin shranite do štiri predhodno določene pozicije, katere enostavno prikličete nazaj s pritiskom na gumb s to določeno višino.

 

 

 

 

 

Prijavite se na novice

Katalog

  • Prenesite zadnjo različico kataloga Ergoles katalog ali pa
  • izpolnite spodnji obrazec in katalog vam bomo poslali na dom.
Izpolni obrazec
© 2020 Ergoles d.o.o. - prodaja in izdelava pisarniškega pohištva in stolov, Tbilisijska ulica 57, 1000 Ljubljana